|
|
||
|
śmiałe kształty krzeseł
Dodano: 2010-04-01 19:30:23
Dodaj do cytowania
Dzisiejsi projektanci kończą z przeciętnością przy projektach krzeseł. Teraz krzesło to nie tylko nogi, oparcie i siedzisko, od teraz krzesło to szczyt elegancji i nowoczesnych kształtów, coraz częściej wyimaginowanych kształtów. Co sądzicie o takich krzesłach, jesteście gotowi do wprowadzenia ich do swojego domu?
Dodano: 2010-04-01 23:04:32
Dodaj do cytowania
No ciekawe:) Zdjęcie nr 1 w pierwszym momencie skojarzyło mi się z pentagramem oO Ale naliczyłam 6 a nie 5 ramion więc się uspokoiłam...Co do drugiej propozycji - mam wrażenie, że lada moment coś na mnie wyskoczy ;) a trzecia? a trzecia mi się nawet podoba...
Dodano: 2010-04-02 15:40:39
Dodaj do cytowania
Podobają mi się z drugiego zdjęcia. Chyba dlatego, że lubię żywe kolory. Ciekawa jestm czy są one takie wygodne? hmmm fajne, fajne. No i ciekawe ile kosztuje takie jedno krzesełko.
Dodano: 2010-04-03 01:14:16
Dodaj do cytowania
Ten trzeci typ jest bardzo ciekawy. Jednak większa ilość takich foteli w domu raczej by nie weszła w grę. bo zajmuja chyba strasznie duzo miejsca. Chyba że to jest tylko takie wizualne złudzenie.
Dodano: 2010-04-03 12:13:29
Dodaj do cytowania
Podobają mi się niebieskie krzesła, ale jakoś podejrzanie kojarzą mi się z filmem "Potwory i spółka" całkiem nie mam pojęcia dlaczego
Myślę, że te krzesła na pewno są odpowiednio twarde, ale za to wygodne. Rozjaśnią wnętrze, w którym są ustawione. Liście wzbudzają moją nieufność, żeby na nich siadać to nie nie... A pierwsze krzesła kojarzą mi się ze średniowiecznymi zamkami. Nie chciałabym takich u siebie.
Dodano: 2010-04-03 15:17:13
Dodaj do cytowania
Kurcze, ale macie skojarzenia - naprawdę zaczynam to widzieć:D co do mnie - mam wrażenie, że trzecie krzesło się zasysa do środka, więc raczej bym na nim nie usiadła; drugie przypomina mi większą i nowocześniejszą wersję koła ortopedycznego - kojarzycie takie czerwono-pomarańczowe, nie?;P a pierwsze mi się nie kojarzy jakoś szczególnie, a po prosu mi się nie podoba...a ode mnie coś dziwnego - aż mi żal tych pluszaków;/
Dodano: 2010-04-07 15:42:48
Dodaj do cytowania
Dodano: 2010-04-11 00:42:15
Dodaj do cytowania
Dodano: 2010-04-11 20:09:45
Dodaj do cytowania
Jakie pomysły!
Aż dziw bierze. Trzecie z pierwszego postu przypomina mi jakąś morską zwierzynę... Nic tam do nich nie mam, ale jakoś nie chciałbym w nich siadać. Natomiast to różowe z nogą na nogę...
Dodano: 2010-04-11 20:37:27
Dodaj do cytowania
Przyjaźń podwaja radość.
Dodano: 2010-04-11 20:53:26
Dodaj do cytowania
To pierwsze dość... Kontrowersyjne powiedziałbym. Myślę, że do pokoju ekscentrycznego nastolatka pasowałby idealnie.
Podoba mi się bardzo propozycja nr. 2 ale zdecydowanie widzę ją w ogrodzie. Propozycja nr. 3 raczej pokazowa
Dodano: 2010-04-11 20:58:06
Dodaj do cytowania
Ja 3 postawiła bym w sypialni małżeńskiej, a to 1 masz racje tylko dla małolata.
Przyjaźń podwaja radość.
Dodano: 2010-04-11 21:48:08
Dodaj do cytowania
Ja i to trzecie dla małolata by, zakwalifikowała. Nie chciałabym takich mebli przy "łożu małżeńskim". Ale to wyłącznie moje zdanie. Ze wszystkich najbardziej podoba mi się to różowe krzesełko
Tych misiów mi strasznie szkoda. Ani to fajnie nie wygląda, ani fajne nie jest
Do sukcesu nie ma windy.
Tam prowadzą tylko schody.
Dodano: 2010-04-12 08:55:23
Dodaj do cytowania
Wszystkie krzesełka są świetne, każde przez coś innego. W pokoju dzieci, chętnie widziałbym to krzesełko z pluszaków. Myślę, że powinno się podobać większości maluchów.
Dodano: 2010-04-12 09:16:24
Dodaj do cytowania
Proszę, proszę jakie ciekawe krzesełka. Na pewno są to wersje dla bardziej odważnych ludzi. Stanowią sporą ciekawostkę dla odwiedzających nas gości. Zaciekawiła mnie propozycja wery. Ciekawe gdzie takie długie i zgrabne nogi można dostać?
|
||