|
|
||
|
Trochę mebli biurowych
Dodano: 2011-12-03 20:28:04
Dodaj do cytowania
Sporo mebli biurowych znajdziecie tutaj: www.sklepuj.pl
Zarówno tradycyjne regały jak i nowoczesne aranżacje Tańsze i nieco droższe
Dodano: 2011-12-05 17:47:32
Dodaj do cytowania
Za dużo mebli na tej stronie nie ma, ale coś można wybrać
Dodano: 2012-01-18 15:35:03
Dodaj do cytowania
Ja również znalazłam tutaj głównie meble dla domu i dodatki do dekoracji wnętrz. Ale może się niedługo i meble biurowe pojawią w liczniejszych propozycjach.
Dodano: 2012-01-23 22:48:22
Dodaj do cytowania
Nie są zbyt interesujące.
Dodano: 2012-01-31 09:48:08
Dodaj do cytowania
Meble biurowe, czy nie bywało tak, że szafa czy regał kołysał się z powodu nierówności czy doboru złych proporcji szafy? Czy obrzeża wykonane z cienkiego PCV, który nie zabezpiecza przed uderzeniami np. krzesła o biurko i powoduje szybkie "obskubywanie" się jego? Pracując w sklepie meblowym znam te przypadki, z dnia codziennego.
Dlatego z czystym sumieniem mogę polecić i polecam meble biurowe Nowy Styl Dlaczego akurat te meble? Przedstawię parę zalet, a Państwo zdecydują sami: - Regały wykonane są z płyty meblowej obustronnie melaminowanej o grubości 18mm, górny wieniec regałów o grubości 25mm, - Widoczne oraz tylne krawędzie regałów i szafy zabezpieczone są estetycznym obrzeżem ABS o grubości 1mm w kolorze płyty meblowej, - Każdy regał i szafa posiadają możliwość poziomowania w zakresie +15mm, rozwiązanie to umożliwia stabilizację mebli na nierównym podłożu, - Eleganckie metalowe uchwyty do drzwi i regałów gwarantują trwałe i wygodne użytkowanie, - Biurka posiadają 2 rodzaje nóg: płytowe i metalowe, - Funkcja regulacji stopek wyrównuje nierówności podłogi w zakresie do +30mm, - Wszystkie biurka posiadają 2 przelotki na kable po obu stronach blatu... Dużo można pisać.. Naprawdę polecam! Zainteresowanych proszę o kontakt i do rozmowy, a uwzględnimy rabat! :) Pozdrawiam, Daniel e-mail: info@kamilameble.pl strona: www.kamilameble.pl
Twój e-salon meblowy! U nas liczy się profesjonalizm!
Kamila Meble ul. Burskiego 2 10-691 Olsztyn tel. +48 89 543-74-53 fax. +48 89 543-74-54 E-sklep: www.kamilameble.pl Blog: www.kamilameble.blogspot.com
Dodano: 2012-02-08 17:15:24
Dodaj do cytowania
Informujemy, iż ceny BIUREK spadają........ Zobacz NOWE atrakcyjniejsze ceny - solidne BIURKO już od 259 zł
W razie jakichkolwiek pytań proszę pisać! Pozdrawiam, Daniel e-mail: info@kamilameble.pl strona: www.kamilameble.pl
Twój e-salon meblowy! U nas liczy się profesjonalizm!
Kamila Meble ul. Burskiego 2 10-691 Olsztyn tel. +48 89 543-74-53 fax. +48 89 543-74-54 E-sklep: www.kamilameble.pl Blog: www.kamilameble.blogspot.com
Dodano: 2012-02-09 23:54:20
Dodaj do cytowania
Nie jest całkiem źle, mam na myśli pierwszy sklep. Ostatnie meble też są całkiem interesujące. Zawsze pracując zależy mi na swobodzie, więc wybrałbym szerokie i duże meble, dopasowane do pomieszczenia.
|
||